אורתוקרטולוגיה יכולה ליצור שינוי בעיין שימנע מימני לעשות ניתוח לייזר?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

11/09/2019 | 16:11 | מאת: אביחי

אני מחכה שהמספר שלי בעיניים יהיה יציב בערך שנה לפני שאני עושה ניתוח הסרת משקפיים בלייזר ואני חושב על להשתמש בזמן הזה בעדשות אורתוקרטולוגיה בשביל לתקן את הראייה, האם עדשות אורתוקרטולוגיה יכולות לפגוע בהתאמה שלי לניתוח להסרת משקפיים בלייזר?. אני מדבר באופן כללי ולא במקרים מיוחדים של זיהומים או פציעות מהעדשות.

שלום רב, כעיקרון אין השפעה אך לעיתים יש צורך להמתין מספר חודשים לאחר הסרת העדשות ועד בדיקת ההתאמה. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה