ניתוח לייזר להסרת משקפיים מסוג prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

10/09/2019 | 19:59 | מאת: נ.

שלום לפני שבועיים עברתי ניתוח מסוג prk אצל ד"ר עמי הירש. בתקופה של 5 ימי ההחלמה עם העדשות הרפואיות וכמה ימים לאחר הורדתם, הייתי רואה בסדר לרחוק ולקרוב. לאחר מכן עד היום הראיה ירדה נהייתה מטושטשת ולא חדה, וראיה לרחוק קשה לראות. אציין שהראיה כן השתפרה מאז הניתוח אם אני משווה את זה לראיה ללא משקפיים לפני הניתוח.

שלום רב, אני לא כ"כ בטוח שהבנתי מה השאלה? בכל אופן, לא ניתן להשיב באופן פרטני ללא בדיקה ולכן אני ממליץ לחזור להיבדק ולראות במה מדובר. בהצלחה בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה