יתרת צילינדר לאחר PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

09/08/2019 | 23:05 | מאת: ירון

שלום. טרם ניתוח היו לי צילינדר 2.75 - בכל עין עם חצי מספר. לאחר ניתוח PRK -לאחר התייצבות מלאה: עין שמאל -נשאר צילינדר 0.5 - עין ימין - נשאר צילינדר 1.25 - וחצי מספר חדות ראייה בשתי העיניים 6/8. אני מרגיש את הראייה הלא חדה בפרט בלילה. האם במקרה כזה כדאי לעבור ניתוח תיקון?

שלום רב, הכל נשקל לפי המצב והאפשרות. לא מטפלים במספר או צילינדר. מטפלים אם עולה צורך בכך. ראיה של 6/8 היא ראיה מעולה ובמרבית המקרים עדיף לא לבצע טיפול משלים אבל אני משאיר זאת לדיון מול המנתח שלך. בהצלחה ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה