עדשות משקפיים ולייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

29/07/2019 | 06:58 | מאת: טל

היי, אני מרכיבה עדשות מגע קשות מספר -1.25- ו-1.5- צילנדר 2 ( נראה לי שזה טעות) בגדול עם עדשות מגע רואה נפלא. עברתי כעת למשקפים ( בגלל יובש חזק) נראה לי שהמספר חזק אני יושבת מול מחשב וזה נראה כאילו יושבים בקולנוע שורה ראשונה רוצים להתרחק. גם כשאני מסתכלת על המקלדת זה קשה. שאלה: כשעושים לייזר, האם יתכן וארגיש ראיה כמו במשקפיים? או אולי עצמים מוגדלים או מוקטנים , כלומר תהיה תקופת הסתגלות? או שזה כמו בעדשות? להערכתך: האם העדשות שהכין לי הם עם מספר חזק מידי? אם הולכים לאופטומטריסט עם משקפיים יכול לומר לי איזה מספר וצילנדר עשו בעדשה של המשקפיים. תודה

שלום רב, בתיקון אופטי עם לייזר, הראיה המתקבלת דומה יותר לראיה עם עדגשות מאשר ראיה עם משקפיים. לגבי העדשות שהותאמו לך - אין לי יכולת להשיב. את זה צריך לשאול את האופטומטריסט שהתאים את המשקפיים. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה