בדיקת ראיה לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

22/06/2019 | 15:26 | מאת: דניאלה

היי, אני כ 27 יום לאחר ניתוח prk ועדיין לא רואה חד כל כך לגמרי .. כן רואה טוב אבל לא מספיק. אני מעוניינת לבדוק בשביל השקט הנפשי אם זה באמת שהעיינים עדיין בתהליך החלמה או שפשוט הניתוח לא תיקן את המספר וחשבתי על הדבר הבא: במידה ואעשה בדיקת ראיה לצורך העניין, במידה והראייה תוקנה ופשוט העין לא החלימה אז הוספת מספר של חצי / או 1 לעין לא אמור לשפר לי את הראיה ? כלומר אם הניתוח צלח אז הוספת מספר לא אמורה לחדד לי את הראייה ואז אדע שזה באמת סימן שהעין פשוט לא החלימה. האם החשיבה שלי נכונה וזה אינדקציה הגיונית לבדיקה ? האם עלול להיגרם נזק ובדיקה כזאת? אני פשוט רוצה דרך לוודא האם אראה 6/6 בסוף תהליך ההחלמה של העין.. תודה על המענה !

שלום רב, אין מה לדאוג מאחר ומדובר ב prk עם הזמן הראיה תשתפר. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה