התאמה ל-Prk - סיבוכים אפשריים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

17/06/2019 | 00:53 | מאת: אליקו

היי, ביצעתי בדיקה השבוע באחד המכונים ונמצאתי מתאים לטיפול בשיטת prk. יש לי מספר שאלות: 1. האם כדאי לעשות בדיקה במכון נוסף? מה הסיכוי שיומלץ לי על שיטה אחרת?צ 2. האם ניתוח prk עלול לפגוע לי בראיה מקרוב? קיום היא תקינה. 3. מבדיקה כללית של השאלות כאן נראה שיש הרבה בעיות עם ניתוח prk . האם זה נכון? והוא ניתוח שסיכויי ההצלחה שלו נמוכים יותר? 4. הרופא שבדק אותי אמר לי שאחרי הניץוח הוא שם לי עדשות למשך 3 ימים - האם בתקופה הזאת אסבול מכאבים?

שלום רב, לגבי בדיקה במכון אחר זוהי החלטה שלך זוהי לא המלצה רפואית. במידה והמטופל צעיר מגיל 40 הניתוח לא צריך לפגוע בראיה לקרוב. סיכויי ההצלחה דומים בין השיטות. לאחר הניתוח מניחים עדשה טיפולית אשר מסירים אותה בין 3-5 ימים. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה