מסכים + אימוץ עיינים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

11/06/2019 | 08:54 | מאת: שלומי

היי דוקטור יש לי 2 שאלות שונות שקשורות לאימוץ העיינים, כמו כן יש לציין שזה בהתייחס לאדם שעבר שבועיים בערך לאחר ניתוח prk :. 1. קשה לי עדיין מאוד מול מסכים של מחשב, גם שאני מגדיר תאורת לילה. אני מרגיש שהעיינים מאוד מתאמצות וזה לא נוח, השאלה שלי האם זה טבעי ? ממה זה נובע ? והאם ניסיון ממושך לנסות ולעבוד מול המחשב תוך התחשבות בעבודה שזה עושה לי תחושה לא נעימה בעין עלול לפגוע בתהליך ההחלמה (יש לציין שאני רואה קצת פחות טוב ברגעים הראשונים אחרי שהיה מוך מסך) 2. שוב מזכיר אני שבועים לאחר prk , אתמול טיילתי הרבה בקניון, לאחר כמה שעות הרגשתי שהעיינים שלי עייפות ממש, כנראה התאמצו יותר מידי, ראיתי מטושטש מהרגיל בשלב מסוים, האם זה עלול לגרום נזק בתהליך ההחלמה ? או שאפילו מומלץ לנסוץ להחזיר את העיינים "לשגרה".

שלום רב 1. קושי שבועיים לאחר הניתוח – זה יסתדר. כך גם לגבי תאורת הלילהואי הנוחות 2. לא צפוי שנגרם נזק מהסיור בקניון. מצב העיניים יחזור לשגרה בהדרגה בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה