ניוויז'יון טיפול בעין עצלה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

28/05/2019 | 06:41 | מאת: לימור

שלום רב אני סובלת מקורטוקונוס בשתי העיניים כאשר עין שמאל הראות בה אפסית כמו עיוורון עברתי בה ניתוח להשתלת קרנית לפני 10חודשים ואין שיפור בראיה הראיה עדיין כמו עיוורון זא היא עין עצלה המספר בעין ימין הוא - 12. רציתי לשאול לגבי טיפול בניווז'יון בתוכנת מחשב שהיא מיועדת לעין עצלה האם אני מתאימה ויכול להועיל לי

שלום רב, נוירויזין מיועד לטיפול בעין עם עצלות קלה עד בינונית. לא ניתן להיעזר בשיטה אם הראיה ממש גרועה ולכן זה לא מתאים לך. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה