ניתוח לתיקון ראיה בגיל 43

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

22/05/2019 | 11:37 | מאת: יעל

שלום, האם הניתוח מוגבל בגיל? בגדול אני מגיל 3 סובלת מצילנדר וקוצר ראיה. יתכן וכעת מצטרף זוקן ראיה. כי כשעשו לי עדשות לתיקון ראיה מרחוק זה מפריע לי לראות מקרוב. האם ניתוח יפתור את הבעיה מרחוק והצילנדר? נקבע לי ע"י רופא מספר: ימין: sph:-1.25 cyl:-1.25 axis:20 שמאל: sph:-1 cyl:-1 axis:160 האם זה מספר שניתוח יכול לתקן או שעושים ניתוחים רק למספרים גבוהים יותר?

שלום רב , כעיקרון ניתן לבצע ניתוח להסרת משקפיים למספרים אלה וגם בגילך. בכל מקרה יש צורך בבדיקת התאמה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה