עדשות רפואיות בניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

18/05/2019 | 22:34 | מאת: דניאך

מעוניין בניצוח PRK אך חושש מהעדשות הרפואיות שיש להשאיר בעיניים לאחר הניתוח וכשבוע. מנסיוני המר העיניים שלי לא "מקבלות" את העדשות בצורה נעימה ואני סובל מרצוץ אז לשלוף אותם מהעין.. מהיין גירוד ואי נוחות. מה ניתן לעשות? האם יש לסבול ככה את תקופת ההחלמה עם העדשות הרפואיות? תודה

שלום רב, מדובר בעדשות טיפוליות המיועדות למטרה זו ואין ממה לחשוש. מדובר אמנם בשבוע שעשוי להיות לא נעים אבל זה עובר. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה