כפל ראיה למטה לאחר prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

22/04/2019 | 22:03 | מאת: דוד

שלום, עברתי prk לפני כחודש למס -9. כיום רואה טוב בעין שמאל וקצת פחות טוב בימין. לפני מס ימים הופיע כפל ראיה המופיע רק בלילה בצפיה במסכים או לוחיות רישוי מאורות כמו כן יש מריחת צבע של פנסי רחוב. האם התופעה תקינה לשלב זה בתהליך ההחלמה? דורש התייחסות מיוחדת? כמו כן בזמן כיווץ העיניים התופעה מפסיקה. ניסתי להרטיב מחשש ליובש כגורם אך ללא שינוי.

שלום רב, תיקון של מספר כה גבוה אורך זמן במיוחד בניתוחי prk ולכן אני ממליץ להמשיך ולהיות במעקב עד להחלמה מלאה. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה