ניתוח קטראקט לחולת אלצהימר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

09/03/2019 | 19:28 | מאת: איקה סופר

שלום.אימי בת 86 חולת אלצהימר וכעת עם קטרקט במצב שלא רואה כלום. האם ניתן לנתח? בהנחה שבהרדמה מלאה. ובתקופת ההחלמה לגרום לה לא לגעת בעיניים? אשמח להתיחסותך

שלום רב אי אפשר להחליט באופן גורף לגבי אלצהיימר. הרדמה כללית או מקומית תלויה בדרגת חומרת האלצהיימר. לפעמים אפשר במקומית אם יש שיתוף פעולה. בכל אופן חשוב להביא אישור מפסיכוגריאטר על מסוגלות לחתום על טופס הסכמה מדעת כי אחרת יהיה צורך במינוי אפוטרופוס בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה