חודשיים לאחר הניתוח והראייה עדיין לא מפוקסת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

23/01/2019 | 23:26 | מאת: תמרה

שלום, עשיתי ניתוח intralasik לפני חודשיים. בשבוע הראשון הראייה הייתה מצוינת ולאחר מכן התדרדרה ועד היום אני מצליחה לראות חד רק בראייה מקרוב. ממש קרוב. חשוב לציין כי מאוד הקפדתי על הוראות הטיפול שניתנו לי. אחרי שאני מטפטפת דמעות מלאכותיות (טירס נטורל) הראיה מתפקסת ואני רואה מצוין ואחרי כמה שניות זה עובר. האם כדאי לנסות טיפות אולי קצת יותר ״רציניות״ כגון הילוקומוד ג׳ל וכו?

שלום רב, בהחלט הייתי משנה לטיפות יותר סמיכות מאחר ויש לי הרושם שיש יובש משמעותי שמשפיע על איכות הראיה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה