נגישות
נגישות

ניתוח קטרקט בפעם השניה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

30/12/2018 | 15:16 | מאת: לאה

לפני 14 שנה (בגיל 28) עשיתי ניתוח קטרקט (בנוסף יש לי Rp) . מאז עברתי פעמיים טיפול יאג לייזר. כעת הגעתי שוב למצב של עכירות וטישטוש בעיניים. המצב הנתון הוא שלטענת רופאים טיפול לייזר נוסף לא יעזור (ניסו לעשות בעין שמאל בפעם השלישית) והדבר היחיד שנותר לעשות הוא ניתוח קטרקט חוזר. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת של רופא לגבי סיכויי ההצלחה או הסיכונים בניתוח זה והאם כדאי?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אם נבדקת ולא הומלץ לייזר נוסף, כנראה שהסיכוי לכך נמוך בכל אופן לא ניתן לבצע ניתוח קטרקט פעם נוספת בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה