שעורה בעין שנה לאחר לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

23/12/2018 | 19:37 | מאת: נועה

שלום ד"ר. יש לי שעורה בעין שמאל . הרופאה נתנה לי משחה מקסיטרול למרוח מעל העפעפף וגם בתוך העין 4 פעמים ביום במשך שבועיים. אני כשנה לאחר לייזר שעשיתי אצליכם (prk). האם זה יכול להזיק לעין בגלל הלייזר? יש מצב שהמשחה תפגע לי בראייה בגלל הלייזר? האם המשחה מסוכנת למי שעשה לייזר בעיניים? מתנצלת על כל השאלות אני פשוט בלחץ נוראי!. אשמח מאוד לתשובה. תודה.

שלום רב. אין קשר בין הדברים. ממליץ על המשך הטיפול כפי שהומלץ על ידי הרופא המטפל. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה