טשטוש ראייה מקרוב ומרחוק לאחר אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

15/12/2018 | 15:23 | מאת: ירון

שלום עברתי לפני כשבועיים ניתוח לייזר להסרת המשקפיים בשיטת האינטרלאסיק, אני מרגיש שאיכות הראייה ירדה מאוד אני רואה מטושטש בעיתון,במחשב,בטלוויזיה גם מרחוק וגם מקרוב אני רואה מטושטש. , וכמו כן במיוחד בערב כשאני נוהג, אני רואה הילות , לדוגמא סביב אורות של רכב, סביב רמזורים, רציתי לשאול: האם זו תופעה נורמלית לאחר הניתוח ? אם כן, מתי היא אמורה לחלוף ? אודה למענה ירון

שלום רב, יתכן והדבר על רקע יובש משמעוי בעיניים. לעיתים גם בשיטת האינטראלסיק זמן ההחלמה יכול להיות ממושך יותר. ככל הנראה בזמן הקרוב יש לך ביקורת אצל הרופא המטפל, אם יש צורך לבקש להקדים את הביקורת.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה