ראיה לא חדה לאחר ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

27/11/2018 | 10:54 | מאת: ליאת

היי, עברתי ניתוח prk לפני קרוב לחודש, כשהנס׳ בעיניים היו באזור בסביבות מינוס 7 וצילינדר. לאחר הניתוח באופן מיידי ראיתי טוב (לא 6/6 אבל די טוב) ולאחר כשבוע פתאום התחלתי לראות מטושטש ובבדיקות נאמר לי שיש לי פלוס 1.5 ולאחר שבוע נוסף פלוס 2 (וצילינדר). כמה רופאים אמרו לי שזה נראה נורמלי נכון לעכשיו אבל אני לא רגועה בכלל וגם כמעט עבר חודש שזה בערך הזמן שהמס׳ אמור להתייצב. בינתיים ממש קשה לי לראות ולקרוא מקרוב. מה גורם לכך והאם אפשר לתקן זאת בלי ניתוח נוסף. ליאת

שלום ליאת פלוס של 1.5 זה לא חריג בתקופה לאחר הניתוח. במרבית המקרים הפלוס הזה יורד תוך מספר שבועות. די נדיר שזה מצריך התערבות. אני לא חושב שיש לך ממה לדאוג בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה