נטילת טיפות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

26/11/2018 | 22:38 | מאת: פלג

שלום רב, ביצעתי ניתוח PRK לפני כשבוע ועברתי אותו ללא כאבים ולא שום בעיות או תופעות לוואי. אמנם יש תהייה אחת שיש לי בנוגע לאופן נטילת סוגי הטיפות שעלי לקחת. הרופא ביקש שאנטול 4 סוגי טיפות: 1) סטרודקס - Sterodex 2) נבאנק - Nevanac 3) ויגמוקס - Vigamox 4) הילו קומוד - Hylo Comod האסיסטנט של הרופא שהסביר לי על נטילת הטיפות הסביר שיש לקחת את כולם ביחד בהפרש של דקה או פחות אחת מן השני. בדף המצורף מהרופא עם הסבר הטיפות מצויין שיש לחכות בין 3-5 דקות בין טיפה לטיפה. אך מקריאה שלי עם העלונים המצורפים בכל טיפה התמונה שונה לגמרי, את הסוג הראשון יש לנטול באופן שבו לאחר הטפטוף על העין להישאר סגורה בין דקה לשתיים. את הסוג השני והשלישי מצויין בפירוש שאם לוקחים אותן עם טיפות עיניים אחרות יש לחכות בין 5 דקות לעשר דקות. ואילו בסוג הרביעי מצויין שיש לחכות חצי שעה ! אשמח לתגובה רצינית מרופא עיניים שיבהיר לי איך עלי לנטול את הטיפות כראוי על מנת שאוכל להגיע לתוצאות הטובות ביותר גם אם זה דורש לקיחת טיפול במשך שעה , ארבע פעמים ביום (אין לי בעיה עם זה כלל)

שלום רב, לכל רופא העדשות שונות ואין זה אומר שהעדפה אישית בהכרח טובה מהשניה. אני ממליץ להיצמד להמלצות הרופא המנתח שלך ולא לחפש אחר המלצות ממקומות אחרים. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה