טישטוש בראיה 3 חודשים לאחר PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/11/2018 | 12:27 | מאת: מירב

היי ד"ר אני כבר 3 חודשים אחרי הניתוח PRK הראיה לקרוב מתדרדרת קשה מאוד לעבוד מול מחשב ונייד, בטח שלא לקרוא ,הכל מוכפל ומטושטש. במקביל הראיה לרחוק אינה תקינה לא מצליחה לראות מעל 4 מטר איכות החיים שלי נפגמה מאוד ואני מתוסכלת ולא יודעת מה האופציות שעומדות מולי לשיפור אם בכלל

שלום רב, העיניים עדיין נמצאות בהחלמה. לא ניתן לדעת ללא כל נתוני הבדיקה לפני ואחרי ולכן אני ממליץ מאוד לגשת לבדיקה אצל המנתח, לעדכן במצבך ולראות מה האפשרויות הלאה. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה