לאחר ניתוח Trans PRk עיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

05/11/2018 | 13:55 | מאת: עדי

עברתי מלפני כשבוע ויומיים את הניתוח Trans PRK. הסבירו לי שחדות הראייה תשתפר. "זה יקח מספר שבועות" כך רשום בטופס. השאלה שלי היא - תוך כמה זמן אני אחזור לראות במיטבי? הרופא הסביר לי שאני רואה 50%. בנוסף, מה עליי לעשות בכדי שהראייה תשתפר יותר מהר.

שלום רב, החלמה היא עניין אינדיבידואלי ולכן כל אחד מחלים בקצב שונה. במרבית המקרים מגיעים להחלמה מלאה תוך מספר שבועות כפי שנמסר לך ע"י המנתח וכולי תיקווה שכך יהיה גם אצלך

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה