נקודת פיגמנטציה בקרנית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

08/09/2018 | 13:13 | מאת: יוני

היי אני אחרי שנה לאחר prk. בביקורת האחרונה הרופא ציין שיש נקודת פיגמנטציה במרכז הקרנית שהופיעה לאחר דלקת וירלית מלפני כמה חודשים. לטענתו הוא אומר שזה יתבהר עם הזמן אך הדבר מציק לי ביום יום וגם אני סובל מסינוורים בלילה. האם יש אלטרנטיבה לפתרון הבעיה?

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. בקרנית לא יכולה להיות פיגמנטציה. אבל יכולה להיות עכירות שיכולה להופיע לאחר דלקות מסויימות אבל לרוב זה חולף בשלב כלשהו. בכל אופן לא בטוח שזה קשור לתלונות על סינוור אבל גם לא ניתן לקבוע שלא. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה