לאחר prk ב29.8 דר דוייב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

06/09/2018 | 00:57 | מאת: בועז

שלום ותודה מראש ! אני 8 ימים לאחר ניתוח prk בשתי העיניים. 1. האם מותר/נכון להשתמש בנטורל טירס פריי יותר מ4 פעמים ביום(עפ דף ההנחיות) ? לדוגמא 12 פעמים ? מרגיש שזה מאוד מקל ועוזר. 2. עין שמאל מטושטשת בראיה לקרוב, קצת יותר חלשה בראיה לרחוק ועם מעט ראיה חלבית והילות. זה נורמאלי ? דורש התייחסות או טיפול מיוחד ? נתונים: לפני הניתוח -1.25 , עם חצי צילינדר. בביקורת ביום ה5 נאמר שהניתוח הצליח והכל ניראה תקין.

שלום רב 1. כן, אין בעיה 2. כן, זה נורמלי. עם הזמן זה יסתדר שנה טובה!

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה