אחרי הסרת העדשה הטיפולית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

04/09/2018 | 19:42 | מאת: בנימין

היי אני עשיתי ניתוח בעיניים-ירושלים ביום חמישי האחרון בשיטת trans prk w.f היום בבוקר הייתי בביקורת כדי שיסירו את העדשה הטיפולית ומאז שיצאתי משם כאילו הכל נעלם. עד אז ראיתי שיפור ניכר בראייה וזה החזיר אותה אחורה. כמו שהייתי לפני רואה ללא משקפיים. האם זה שכיח/אמור להיות? הראייה אמורה כן להתייצב כרגע? תודה רבה

שלום רב, הדבר שכיח, בדרך כלל פני השטח של הקרנית לא אחידים ולכן יש ירידה בראיה. סבלנות עם הזמן יהיה שיפור.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה