חזרה לאימונים לאחר prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

28/08/2018 | 08:56 | מאת: אריק

שלום רב, לפני שבוע ימים עברתי הסרת משקפיים בשיטת prk,העדשות הוצאו ביום הרביעי לאחר הניתוח,למרות זאת עדיין לא התקלחתי או התאמנתי,היום זה היום השמיני לאחר הניתוח ההרגשה טובה אך הראייה כמובן עדיין לא התייצבה סופית,רציתי לדעת האם יש הבגלות מסויימות(הרמת משקלים כבדים,ריצות ארוכות וזיעה) תודה רבה,ממתין לתשובה

אריק שלום, הנחיות יש לקבל ספציפית ממכון הלייזר בו נותחת. אישית, אני ממליץ להתקלח כבר ביום הניתוח (אנחנו נמצאים בימים חמים ולמען הסביבה שלך, טוב להתקלח ולהיות נקיים) אך אין להרטיב אם העיניים 5 ימים. ניתן גם לחפוף ראש אך בעזרתו של אדם אחר כך שהמים יזרמו לאחור ולא יכנסו לעיניים. לגבי שאר ההגבלות שציינת, יש להימנע מהזעה ומפעילות ספורטיבית מסיבית. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה