ניתוח השתלת עדשה - התייצבות הראייה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/08/2018 | 11:40 | מאת: איתמר

שלום, בשבועות האחרונים עשיתי ניתוח להשתלת עדשה בשתי העיניים. אחרי שהוציאו לי את התפרים הראייה השתפרה משמעותי אך אני עדיין לא רואה טוב וחד כמו שהייתי רואה עם עדשות המגע. האם זה מצב נורמלי? לאיזו תקופת זמן הראייה אמורה להמשיך ולהשתפר עד שמתייצבת? תודה

שלום רב, לרוב לוקח זמן של מספר שבועות להתייצבות אבל יש לזכור שהחלמה היא דבר שמשתנה מאדם לאדם ולכן יש לקבל יעוץ ספציפי אצל המנתח שלך בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה