שאלה לייעוץ קרטקונוס

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

09/08/2018 | 19:50 | מאת: לוברבום

שלום אני בת 25 גרושה הציעו לי המון שידוכים ואני מעוקבת בגלל עין שלא טופלו כבר שנים אני רוצה להגיע לעיניים בירושלים אמרו לי לעשות כבר לפני פורים השתלת עדשה תוך עינית לקוצר ראיה גבוה כשהלכתי לבדוק את כל ההתאמות מסביב אמרו לי שיש עוד מקום אבל חשבו כן לעשות לי קרוסלינקינג לקרטקונוס ולא ידעו אם זה נכון תכלס בעיניים לא הרשו לי להגיע לבדיקת התאמה כבר כמה חודשים וזה חבל כי אני אוכל להתחתן מייד ולבנות בית עם ילדים האם זה אפשרי לסדר את הבעיה שיש לי איתם כדי שאני אוכל להגיע לבדיקת התאמה תודה רבה

שלום רב אני מצטער אבל הפורום לא נועד לסוג זה של שאלות בהצלחה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה