חדות ראייה בלילה-המשך טיפול

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

10/07/2018 | 22:32 | מאת: טל

שלום ד"ר. עברתי לפני 7 שנים ניתוח P.R.K ונשאר לי צילינדר בסביבות 1.75 - בכל עין. בלילה קשה לי מאוד לתפקד בנהיגה ועשיתי לי משקפיים לנהיגה בלילה. רופא העיניים בקופה אמר לי שכדאי לנסות 3 חודשים לשים טיפות בשם אלפאגן ולראות אם זה עוזר לי בלילה. ובכן זה מאוד עוזר ושיפר את הראייה שלי בלילה כך שאיני צריך משקפיים לנהיגה בלילה. השאלה, מה הלאה? האם אצטרך כל יום לשים טיפה או שמדובר על טיפול קצוב בלבד של 3 חודשים / 6 חודשים "שמסדר" את החדות בלילה?

שלום רב. אפקט הטיפות על הראיה נמשך כל עוד הן נלקחות. ככל הנראה עם הפסקת הטיפות האפקט שלהן יפסק.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה