מיצמוץ וכאב בלתי פוסק בעניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

13/06/2018 | 10:11 | מאת: שמרית

שלום. לפני כ3 חודשים עברתי ניתוח אינטראלאסיק בעניים. אני סובלת מיצמוץ נוראי ותחושת כאב ועייפות בעניים במהלך כל היום. זה נורמאלי??? החליפו לי כבר פעמים טיפות ליובש והיום משתמשת בhylo comod ביום ובלילה בsystane ג'ל. מבחינת ראייה רואה מצויין. מה עושים? זה יעבור? תחושה נוראית.

שלום רב, מירב הסיכויים שמדובר ביובש, והוא אמור לחלוף בתקופה הקרובה, בינתיים הייתי מנסה לזלף מספר פעמים ביום את ההילוקומוד וג'ל בערב אם זה לא יעזור, הייתי מנסה להחליף לסוג טיפות אחר או להיבדק שוב. אל דאגה, זה אמור להסתדר. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה