חייל, בן 19 PRK.....

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

12/04/2018 | 09:08 | מאת: נועם

היי, אני חייל בן 19. עברתי ניתוח PRK לפני עשבוע וחצי. הניתוח עבר בצורה מושלמת, ללא כאבים וללא קושי רציני אחרי הניתוח מלבד כאבים נסבלים אחרי ששמים וולטרין. גם השיפור בראייה היה יחסית מצוין וכעבור מספר ימים ראיתי שיפור משמעותי למרות שהמספר שלי היה גבוה -5 -4.5. ביום ראשון האחרון חזרתי לצבא לאחר הסרת העדשות, והכל המשיך כרגיל. אתמול בערב התחלתי להרגיש ירידה ניכרת בראייה והלכתי לנוח, וגם כעת המצב נשאר זהה. האם זה נורמלי? הטשטוש והירידה הייתה לי כבר ביום השלישי רביעי, זה בסדר שזה קורה שוב? עוד שאלה - כל בוקר שאני קם אני מרגיש אי נוחות בעיניים בשעה הראשונה בערך וזה חולף... תודה רבה!

שלום רב, אני ממליץ להפנות את השאלה למכון בו נותחת. באופן כללי אני לא רואה בעיה כשלהי. יקח זמן עד להתייצבות מלאה וצריך סבלנות. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה