פלוס 0.75 לאחר ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

04/03/2018 | 17:50 | מאת: שרית

בת 23 שנה אחרי ניתוח PRK, היו לי מספרים של 3-, בעין אחת נשארתי עם 0.75+ הרופא אמר לי שזה יסתדר לבד, האם זה נכון ועד כמה? האם כאשר נוצר + זה נקרא תיקון יתר? האם יש ל + השפעה גם על ראיה לרחוק או רק לראיה לקרוב , כי בעין הזו אני רואה כמעט 6/6 ואני רוצה לדעת האם זה בגלל המספר בקרנית או בגלל כושר הראיה בעין הזו?

שלום רב, +0.75 אינו מהווה בעיה בכלל. לרוב זה מתוכנן מראש בעיקר אצל צעירים. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה