קבלת החלטות בידי המנתח?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

15/02/2018 | 16:16 | מאת: ירדן

היי ד"ר, שאלות קצת חוצפניות אבל חייבת לשאול: 1. לאחר בדיקת התאמה - האם קבלת ההחלטה על גודל המספר היא רק עפ"י מכשיר הלייזר שבודק את עיניי ? 2. האם "גורל" עיניי הם גם עפ"י דעות רופא המנתח ? 3. האם ישנם הבדלים במומחיות של הרופאים לביצוע הלייזר ? קצת חוששת שאם אלך לשני מכונים שונים הם יבצעו ניתוחים שונים בגלל דעות מנתחים ובכך התוצאה "לא מושלמת" - ולא אדע באמת לאיזה מכון ללכת מלכתחילה.

שלום רב, 1. גובה המספר נקבע ע"י מספר בדיקות שונות - מחשב, מיפוי ובדיקת ע"י אופטומטריסט. 2. לא הבנתי את השאלה בכל הקשור לגורל 3. קשה לי להשיב. לרופאים שונים, דעות שונות וזה בסדר. זה שחור, יש לבן ולפעמים יש גם אפור. אני ממליץ ללכת לרופא או למכון עליהם קבלת המלצה, ושבבדיקה נוצר קשר טוב עם הצוות המשרה אמינות ומקצועיות. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה