לייזר ובילפריטיס בעין

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/12/2017 | 19:30 | מאת: אודליה י

עברתי לייזר אצל לוינגר לפני 3 שנים להורדת המספר. המספר חזר ד"ר לוינגר המליץ לי לקחת טיפות להורדת המספר אני ממש מפחדת. דבר נוסף יש לי בילפריטיס- קשקשת בעין ניסיתי מלא דברים שוב דבר לא עוזר איך נפתרים מזה אחת ולתמיד?

שלום רב לא בטוח שהבנתי בדיוק את השאלה עברת ניתוח, נבדקת, הומלצו מספר המלצות וזאת לאחר בדיקה פיזית והציפיה שבפורום ללא בדיקה בכלל ינתנו המלצות? לא יהיה מקצועי מצידי לתת פתרון קסם כזה ואני סבור שהציפיות לכך מידי גבוהות

09/02/2018 | 11:48 | מאת: אודליה

עברתי ניתוח ונבדקתי, המספר במשקפיים חזר כרגע הוא בעין אחת 0.5 ועין שניה 1.0 וד"ר לוינגר אמר שהוא לא מתכוון לנתח שוב ואם אני רוצה יש טיפות שמורידות את הלחץ במספר. האם קיים דבר כזה? ואכן אכן משפיע? כל מי ששאלתי אותו אמר לי שאין דבר כזה טיפות להורדת מספר. בלי קשר יש לי בילפריטיס בעין אני משתמשת בטיפות ולא עוזר איך אפשר להיפטר מהדלקת הזאת?

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה