ניתוח לייזר בעיניים?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

10/10/2017 | 00:54 | מאת: יעל

שלום, האם הניתוח מתאים למי שסובל מצילנדר ואם כן כיצד? הרי הקרנית תצמח שוב אז היא לא תגדל שוב עם אי אחידות בשבירה? שאלה נוספת- האם הניתוח מתאים למי שסובל מקוצר ראייה יחד עם זוקן ראיה? הניתוח הוא רק שיוף הקרנית ולא מתעסקים עם העדשה? תודה

שלום רב, פעולת הלייזר מתקנת גם מספר וגם צילינדר. קרנית היא לא ציפורן או שיער והיא לא "צומחת" שוב. הניתוח מתאים לבעלי קוצר ראיה, רוחק ראיה ואסטיגמציה. זוקן ראיה הוא נושא אחר שקשור לעדשת העין והלייזר לא מטפל בזה. לעיתים ניתן לשקול טיפול חלקי בעין אחת - מונוויזיין

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה