טשטוש ראיה בעין אחת 5 ימים לאחר ניתוח intralasik

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

07/10/2017 | 06:55 | מאת: קרן

שלום עברתי ניתוח intralasik לפני 5 ימים. בבוקר הייתי בביקורת אצל המנתח, בבדיקת הראיה היה לי 6/6- ראיתי מצויין. בערב פתאום הרגשתי שבעיין ימין אני רואה פחות טוב מאשר בעין שמאל. לא הצלחתי לקרוא שלטים מרחוק, דבר שבעין שמאל הצלחתי בקלות. רציתי לשאול האם אני צריכה לדאוג? האם יש סיכוי שזה ישתפר שוב בחזרה למה שהיה בבוקר? האם אני צריכה לחזור לבדיקה? (כעקרון הרופא אמר לי לחזור עוד 3 חודשים) אני מודאגת מאוד. תודה!

שלום רב. ככל הנראה מדובר ביובש. אבל בכל מקרה אם את מודאגת אני ממליץ לבקש ביקורת מוקדם יותר. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה