עין שורפת לפעמים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

29/09/2017 | 16:18 | מאת: אילנה

שלום, עשיתי ניתוח בשיטת prk לפני שבועיים וחצי, ומאז שהפסיקו הכאבים יצא לי פעמיים לחוות צריבה בעין ימין אחרי טפטוף טיפות (פעם אחת אנטיביוטיקה ופעם אחת דמעות,בהפרש של שבוע). אני לא חושבת שהיה מגע בעין בזמן הטפטוף. האם זה נורמלי? בנוסף, לפעמים יש לי תחושה של כפילות, כאילו אני רואה בעין אחת יותר טוב מבעין השניה. מתי זה אמור להתייצב?

שלום רב, תחושות של צריבה מעת לעת שכיחות. זה יסתדר במשך הזמן. כך גם לגבי הכפילות. בהצלחה! בברכה , ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה