סינוורים והילות בלילה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

13/09/2017 | 12:27 | מאת: ישראל

לפני כ 4 חודשים עברתי ניתוח מסוג prk וכל הזמן היה לי הילות וסינוורים בלילה עד כדי אי אפשרות לנהוג כלל בבדיקות אמרו לי שהעין לא ב התרפאה לגמרי לכן יש סינוורים לפני כחודש הלכתי לבדיקה שוב ואמרו לי שהעין כן החלימה רק שעדיין לא התרגלו האישונים למבנה הקרנית ..משהו כזה האם זה באמת יכול להיות כה ממושך או שזה בלבול מח והניתוח פשוט לא הצליח ..???

שלום רב, הילות וסינוור עלולים להופיע לאחר ניתוחי לייזר אבל לרוב זה חולף תוך מספר חודשים. לא סביר שהניתוח לא הצליח ואני משוכנע שאף אחד לא "מבלבל לך את המוח". החלמה מהירה!

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה