אני שוקלת בחיוב ניתוח להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

21/07/2017 | 11:05 | מאת: הדס

המספר שלי קצת יור מ1 בשתי העיניים, עם צילינדר 1 בשתיהן. כבר כמה שנים בערך אותו מספר.. אולי עם עליה של רבע מספר... עשיתי בדיקה דרך אסותא ונמצאתי מתאימה לשתי השיטות. אציין שאני לא מרכיבה משקפיים בכלל חוץ מבנהיגה - לא מסתדר לי עם המראה שלי והנוחות שלי בהתנהלות (אני בת 33 ורק בגיל 25 גיליתי שאני צריכה. אז זה היה 3/4 מספר. היום זה 1 או 1 ורבע) מצד שני כן מרגישה יותר ויותר שזה מפריע לי כי לא מזהה אנשים, כי לא רואה מה כתוב על הלוח מרחוק ובכלל כי מתאמצת לראות.. בכל אופן זה המצב כרגע. ולכן רוצה כבר לעשות ניתוח. השאלה היא מה כדאי.. בינתיים קראתי על Z לאסיק..והתרשמתי שהיא יחסית בטוחה. האם יש גם ברשת עיניים Z לאסיק? אשמח למידע. אציין שיש לי גם ביטוח מכבי שלי אם זה משנה ובגדול מבינה היום שהכי חשוב לי זה הבטיחות והסיכונים ופחות המחיר. אשמח למענה מהיר ומדויק. תודה רבה רבה הדס

הדס שלום, בעיניים השיטה שאת מדברת עליה נקראת אינטרא-לאסיק. המכשיר הוא אינטרא-לייס. השיטה טובה ובטוחה אבל המלצות ומידע נוסף לא ניתן להעביר בפורום ללא בדיקה. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה