מה עדיף ניתוח PKR או לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

20/07/2017 | 17:18 | מאת: טל

פניתי למכון לניתוח לייזר ונאמר לי שאין לי בעיה לעשות את שתי השיטות. prk שיוף חיצוני בלייזר או לאסיק חיתוך ושיוף פנימי בלייזר. אני בן 37 ולא ברור לי מה השיטה המומלצת עבורי. ידוע שבשיטת prk יש סיכון קטן לזיהום ולהצתלקות ובלאסיק סיכון קטן לדלקות. מה המלצתכם בעניין?

שלום רב, לא מקובל להמליץ ולייעץ ללא בדיקה וצפיה בכלל הנתונים. בגדול שני הניתוחים טובים אבל יעוץ ספציפי זה רק בשיחה מול המנתח. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה