החלמה אחרי ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

11/07/2017 | 11:27 | מאת: נטי

שלום רב, כ3 ימים אחרי ניתוח prk ראיתי מעולה, הורידו לי את העדשות הטיפוליות ואז הראיה התחילה שוב להידרדר,לאט לאט זה משתפר אבל אני חודש אחרי הניתוח ועדין לא רואה כמו לפני שהורידו לי את העדשות, האם המצב יחזור לעצמו? האם החדות תחזור לי?

שלום רב, כחודש לאחר הניתוח ישנה החלמה אך עדיין לא מלאה. החלמה היא עניין אינדיבידואלי המשתנה בין מטופל למטופל. להחלמה סופית בניתוחי PRK או LASEK לוקח מספר שבועות עד מספר חודשים לכן אני מאמין שגם אצלך הכל יסתדר, רק צריך סבלנות ולהיות בקשר עם המכון בו עברת את הניתוח בהצלחה ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה