אין שיפור מניתוח prk 14 יום.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

05/06/2017 | 15:54 | מאת: ליעד

שלום , אני אחרי 14 ימים מניתוח הprk. ושום דבר לא משתפר... אני עובדת בעבודה שדרושה ראיה טובה וצורל בנהיגה . מה אני אמורה לעשות ? ללכת לרופא לבקש להבדק לפני הביקורת של החודש ? או להמשיך להיות בחופשת מחלה ? מה יכול לזרז את תהליך ההחלמה. אני נימצא בדיכאון ואני לא יודע איך להתנהג ומה לעשות... אולי זה לא הניתוח לא הצליח ? לחזור להרכיב משקפיים ? הראיה שלי מטושטשת וזה מתסכל מאוד תודה מראש על התשובה

1 שלום רב גם לאחר שבועיים מניתוח PRK עדיין יש סיכוי לכך שהראיה לא מספקת. בכל מקרה אפשר לבקש בדיקה על ידי הרופא המטפל על מנת להיות רגוע בלבד. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה