תופעות לוואי לאחר לייזר בשיטת לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

05/05/2017 | 13:14 | מאת: מור

לפני שנתיים וחצי בערך עברתי לייזר לתיקון הראייה בשתי העיניים, ומאז אני מרגישה שאני רואה טוב בסך הכול אבל הראייה שלי של אובייקטים טובה יותר מאשר של כיתוב (בין אם מספרים ובין אם כתוביות של מילים).. רציתי לשאול אם דבר כזה הוא בכלל הגיוני שיקרה?

שלום רב אני שמח על תוצאות הניתוח. מהתיאור שלך קשה לומר מה בדיוק מפריע מכיוון שחסרים הרבה נתונים. באופן כללי מאוד ניתן לומר שהטיפול מתקן את הרטייה בעיקר למרחק. אם קודם היה קוצר ראיה שכעת תוקן, הראיה לקרוב עשויה להשתנות במקצת וצריך להסתגל למרחקים חדשים. הדבר גם תלוי בגיל. בכל מקרה גם ללא ניתוח יעלה צורך בהרכבת משקפי קריאה בגיל 40-50

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה