לחץ בעיניים 3 שבועות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

12/04/2017 | 21:42 | מאת: לונגי

שלום רב, לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח לאסיק. השתמשתי בטיפות לפני המינון וממשיכה בדמעות מלאכותיות כ-6-8 פעמים ביום. ביומיים האחרונים סובלת מלחצים מציקים בעיניים, אשר יוצרים כאב ראש מקומי. בנוסף מתקשה בהרמת המבט למעלה, כי זה כואב יותר. ממה זה יכול לנבוע? האם יעבור לבד או מצריך טיפול? תודה וחג שמח

שלום רב. אם יש כאב חזק וקושי בהרמת מבט ממליץ על בדיקה של הרופא המטפל. יתכן שמדובר עדיין ביובש אך ליתר ביטחון שווה בדיקה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה