ניתוח ליזיר בשיטת ליסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/03/2017 | 23:14 | מאת: חנן

יש לי בעין ימין 12- ובעין שמאל 7- עם צילינדר 3-, עובי קרנית באמצע 535 לעין ימין .. עובי קרנית באמצע 538 לעין שמואל .. האם מתאים לי לעבור ניתוח ליסיק .. או מה מתאים לי???

שלום רב, המספרים והעובי בהחלט חשובים אך יש עוד נתונים חשובים כמו למשל מיפוי הקרנית ושאר פרטים. בדיוק לצורך זה יש את בדיקת ההתאמה. בדיקה זו כוללת בדיקת אופטומטריסט, בדיקות שונות ע"י טכנאי, בדיקת רופא ולבסוף שיחה עם הרופא המנתח ודיון בכלל הנתונים שנבדקו, אפשרויות הטיפול וסיכויי ההצלחה. תשובות של מתאים או לא מתאים במסגרת הפורום, לא יהיו מקצועיות כמו בדיקת התאמה. בהצלחה ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה