PRK וחסימה בדרכי הדמעות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

05/02/2017 | 11:11 | מאת: דנה

ביצעתי בעבר ניתוח שחזור דרכי הדמעות ולאחרונה נראה כי הדמעת חזרה בעין אחת ואובחנה חסימה חלקית (פונקציונאלית) . יצוין כי הדמעות נקוות בעין לסירוגין ולעיתים זולגות החוצה כמו כן יש לעיתים צריבה ואדמומיות בעין. במקביל נמצאתי מתאימה לניתוח לייזר מסוג PRK, הרופא שבדק אותי לניתוח לא ראה שום בעיה בעין בהקשר לניתוח. האם במצב הנוכחי יש בעיה לדעתכם לעשות את ניתוח ה-PRK? והאם הדמעת עלולה לשבש את מהלך הניתוח עצמו או את ההחלמה של העין מהניתוח?

שלום רב, אני לא רואה בעיה בביצוע הניתוח. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה