טיפול בעין שניה ותיקון

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

07/01/2017 | 18:25 | מאת: ק

שלום רב, לפני כעשרים שנה עשיתי טיפול לייזר בעין שמאל. בגלל הילות חזקות עברתי לאחר כשנה ניסיון תיקון בטיפול נוסף שלא הועיל. המצב היום הוא שבעין שמאל אני רואה הילות חזקות למרות ״חדות״ ראיה טובה ובעין ימין אני שם עדשת מגע צילינדרית כאשר אין באפשרותי לשים משקפיים בגלל הבדלי המספר הגדולים. כעת ברצוני לעשות טיפול בעין השניה ולברר אפשרויות תיקון בעין הראשונה. שאלותי: 1. מה הסיכוי שאסבול מהילות גם בעין שלא טופלה? 2. אל מנת לעבור בדיקת התאמה אתם דורשים 72 שעות ללא עדשה מה שיפגע בתיפקוד שלי (אתם דורשים 1000 שח על בדיקת התאמה ואני לא רוצה לעשות בדיקה פחות יסודית) 3. מהן אפשרויות התיקון לעין שכבר טופלה ? אודה לתשובותיך

שלום רב, הנקודות שהיעלת חשובות ביותר ויש להתייחס ברצינות רבה לתוצאות הבדיקה. לא ניתן לנבא האם יהיו הילות חזקות או לא. ניתן אולי לקוות שהטכניקות כיום והמיכשור הקיים יאפשרו ניתוח עם םחות תופעות לוואי. כל שאר השאלות טוב שידויינו לאחר ביצוע כל הבדיקות והמדידות השונות כדי לספק מידע מקצועי ורלבנטי למצב העיניים בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה