חזרה לעבודה לאחר ליזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/12/2016 | 15:44 | מאת: מיטב

שלום. עברתי לפני שבועים prk בשני העניים והראיה עדין לא חדה. חזרתי לעבודה שלי שהיא מול מחשב כל היום כמה שעות ביום עם אותיות קטנות ועבודה אינטנסיבית מול המסך שאלתי היא אם המחשב יכול לסכן לי את תוצאת הניתוח אני עדין לא רואה טוב ומטושטש מאד במחשב ויש לי לחץ ודקירות גם לאחר שאני מזליפה לחות. אשמח ליעוץ גם בנוסף האם אפשר לשים אפור בעניים על העפעפיים או שזה מסוכן?

שלום רב, נתחיל מהסוף לאחר שבועיים אין מניעה מאיפור סביב העיניים. לגבי המחשב, לא נגרם נזק בעבודה מאומצת אך אני ממליץ על הפסקות ממושכות יותר מאחר ויובש מתפתח בעבודה מול מסך. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה