בקע,

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

01/07/2007 | 00:06 | מאת: אור טוהר

שלום לצוות הרופאים, לפני שבוע הסברתי שיש לי בעיה, כאבי בטן, ולא ידעתי מה התשובה שתינתן במרפאה, קיבלתי את התוצאות והן:באונה ימנית מוקד אקוגני מעוכל במידה של כ:2.3ס"מ המתאים להמנגיומה , דרכי מרה וכיס מרה תקינים, כבד מוגדל במקצת מרקמו אקוגני שומני.בבקשה מה הלאה אני צריכה לעשות? לפנות לגסטרו? ומה אומרת התשובה בתודה מקרב לב, אורית טוהר,

01/07/2007 | 14:48 | מאת: ד"ר אריה אריש

המנגיומה הינה גידול שפיר שכיח בכבד. בקשר לכבד השומני, האם הוא מלווה בהפרעה בתפקודי הכבד? רופא המשפחה שלך יפנה אותך לגסטרו במידת הצורך

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב