GPT ?(ALT) 142?

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

24/06/2010 | 19:51 | מאת: דני המודאג

8 ימים אחרי RIB BIOPSY בן 56 בבדיקות היום GPT 142, GOT 84 כל הגוף מגרד בטרוף.בדיקות אלו לפני הניתוח היו בגדר הנורמה=תקינות.צורך כרגע המון תרופות.פרקוסט ,צפורל,גסטרו,קרסטור,אלוריל,אנהלדקס,קדקס. יום למחרת הניתוח ארוע של פרפור פרוזדורים.קבלתי פרוקור ,פוזיד,מגנזיום וזריקות בבטן לדלול הדם....למה הבדיקות כה גרועות ?מה עושים האם ניתן לשפר המצב?

25/06/2010 | 11:48 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ההפרעה בתפקודי הכבד קרוב לודאי תרופתית, האם אתה עדין ממשיך את הפרוקור בכדורים?

25/06/2010 | 14:26 | מאת: דני המודאג

פרוקור התקבל רק בעירוי בבית החולים.הבוקר נעשה US בטן עליונה והכל תקין.ישנם כאבי בטן מימין לסירוגין.מנסה להגמל מכדורי הפרקוסט.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב