פיענוח תוצאות סיטי של בטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

06/03/2020 | 15:49 | מאת: ענת

שלום עשיתי סיטי של בטן ואלה תוצאות:בשתי אונות הודגמו המנגיומות-הגדול תת קפסולירי בסגמנט 2 כ1.7ס"מ,בסגמנט 4-נמצא היפודנסי בגודל 0.8ס"מ ללא האדרה בולטת,באבחנה מבדלת ממצא ציסטי המניוגמה אטיפית. כיס .המרה-פוליפ בגודל0.7ס"מ בגוף הלבלב ממצא היפודנסי בקוטר0.4ס"מ באבחנה מבדלת .ipmn אשמח לדעת מה משמעות ממצאים אלה תודה.

שלום ענת ממצאים אלו דורשים ברור בהקדם. אנא פני למרפאת כבד-לבלב כדי לעבור הערכה מלאה , השלמת ברור, ובהתאם התוויית תוכנית

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב