תוצאות us כליות דרכי שתן ובטן עליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

31/10/2018 | 19:58 | מאת: טל

שלום רב, בעקבות כאבים עזים מאוד בגב מותני, צד ימין, בוצעו בדיקות us אלה. בפענוח נרשם-הכבד אינו מוגדל, במרקמו התקין. הודגם מוקד אקוגני בגודל 1.6×1.5 ס"מ, יכול להתאים להמנגיומה. ידוע מאוגוסט 2001. כל שאר הדברים נראו תקינים. קראתי שהמנגיומה היא דבר די שכיח... האם האבחנה כפי שנרשמה"יכול להתאים להמנגיומה" מצריכה בדיקות נוספות עד לקבלת תשובה חד משמעית שאין מדובר בהמנגיומה? איזה מעקב מומלץ והאם מצריך המשך טיפול? תודה מראש !

31/10/2018 | 20:07 | מאת: טל

שכחתי לציין כי בבדיקות דם שעשיתי נמצא crp גבוה 2.5. אחרי אנטיביוטיקה ירד ל 0.9 ועוד ממצאים שהעידו על זיהום כלשהו

חייב להבדק במרפאה על ידי רופא ולשקול mri

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב